TANKOTANSSITUNNILLE TULIJA: Pue lyhyet shortsit pidempien urheiluhousujen alle. Kaikilla tunneilla tehdään liikkeitä joissa ihon ja tangon välistä kitkaa käytetään hyväksi, eikä kaikkia liikkeitä voida tehdä pitkät housut jalassa. Myös pidemmät housut on silti hyvä olla jalassa, muun muassa pyörähdyksiä varten joissa kitka ei ole hyödyksi. Pue ne siis päällekkäin, tai varaudu vaihtamaan nopeasti kesken tunnin. Korut, sormukset ym. on pakko ottaa pois tunnin ajaksi. Ota mukaan oma pieni pyyhe tangon pyyhkimistä varten, sekä juomapullo. Desinfiointiainetta löytyy salista. Saavu tunnille mieluiten 5-10 minuuttia ennen tunnin alkua. Jätä kengät salin ulkopuolella olevaan hyllyyn. Takit ja laukut voi tuoda salissa olevaan hyllykköön. Salista löytyy pukukoppi, jossa voit tarvittaessa vaihtaa vaatteita. Varsinaista pukuhuonetta ei ole salin välittömässä läheisyydessä, joten kätevintä on tulla suoraan treenivaatteissa tai vaihtaa ne salin pukukopissa.

Varaamalla paikan tunnille,varaaja hyväksyy seuraavat käyttöehdot: Paikkavaraus tunnille tehdään ajanvarausjärjestelmän kautta ja maksetaan joko kertamaksuna tai sarjakortilla (ns. prepaid-kortit). Varaus on voimassa kun tuntikohtainen maksu on suoritettu ja asiakas on saanut vahvistusviestin tuntivarauksesta. Peruutus tunnille on tehtävä vähintään 3h ennen tunnin alkua tekstiviestillä numeroon 0465254236 tai asiakas voi 12h ennen tunnin alkua itse perua varauksen ajanvarausjärjestelmän kautta. Myös kertamaksulla maksava asiakas tekee peruutuksen tekstiviestillä vähintään 3h ennen tunnin alkua. Peruuttamattomasta tunnista veloitamme kertamaksun tai yhden käyntikerran sarjakortilta. Maksua ei peritä sairastapauksessa, josta on esittää lääkärintodistus. Jos maksat tunnin kertamaksuna ja joudut perumaan varauksesi, rahaa ei palauteta vaan voit käyttää maksun myöhemmin uuteen tuntivaraukseen (peruuttamaton tai alle 3h ennen tuntia peruttu varaus, josta ei ole lääkärintodistusta katsotaan käytetyksi käyntikerraksi ja maksu veloitetaan).

TÄRKEÄÄ: Jokainen tunneille osallistuva henkilö on vastuullinen huolehtimaan oman vakuutusturvansa vastaamaan tunneilla mahdollisesti tapahtuvia vahinkoja ja loukkaantumisia vastaavaksi. Alaikäisen harjoittelijan harjoittelusta on aina vastuussa huoltaja. Zenith Movement ei ole vastuussa harjoittelijoiden vakuuttamisesta, eikä korvaa tunneilla aiheutuneita vahinkoja tai loukkaantumisia missään muodossa. Varaamalla paikan tunnille hyväksyn nämä käyttöehdot sellaisenaan.

MAKSAMISESTA: Sarjakortit löytyvät ajanvaraussivun valikosta, kohdasta Prepaid-kortit. Sarjakortilla maksettaessa tunnin kertahinta on edullisempi kuin kertamaksuna maksettaessa. Kertamaksuna maksettua tuntia ei voi perua siten että maksu palautuisi. Käyntikerran voi siirtää toiseen ajankohtaan (peruutus ilmoitettava vähintään 3h ennen tunnin alkua). Peruuttamatta jätetty tunti katsotaan käytetyksi, eikä maksua palauteta (lääkärintodistusta vastaan myös peruuttamaton tunti voidaan hyvittää/siirtää uuteen ajankohtaan). Sarjakortilla maksaessasi ajoissa peruutettu käyntikerta palautuu kortille.

Copyright ©2018 Zenith Fitness & Poledance, All Rights Reserved.